B.Y.O.B

"Big wheels keep on turnin" som herr skynyrd skulle sagt. Mycket förändringar står inför nästa hörn och det är en bidragande anledning till att jag inte har haft möjlighet att skriva här på ett tag. Jag inbillar mig att en dålig ursäkt som det där ger mig er förlåtelse, men faktum är att jag helt enkelt inte haft något att skriva om. För mig handlar det om att det ska slå en gnista, en idé ska väckas till liv! Oftast är den gnistan precis som alla gnistor är - i gnistform. Det vill säga att det där lilla extra som behövs för att jag ska kunna skriva ett helt inlägg bara finns i min hjärnbark i en tredjedels sekund. Som du säkert kan förstå så sker dessa små, ska vi kalla det intellegens-peak:ar?, på de mest olägliga tidpunkter. I bilen, I duschen, på jobbet när jag hänger ut genom ett fönster eller liknande situationer.
 
Jag vet som vanligt inte om jag har någon baktanke med det där, var det en ursäkt? Möjligen... Moving on! Jag såg faktiskt ett bra inlägg på facebook nu i veckan! Verkligen!? Ja det är sant! Och hade jag inte vetat bättre så skulle jag nästan tro att självaste Zeb Macahan står och tömmer sin revolver upp i himlavalven nu, av ren och skär glädje/förvåning i hopp om att allt faktiskt inte är förlorat! Texten löd, något i stil med följande: "Vid den här tiden borde näst intill alla ha hört om bombningen i Boston där 3st har blivit dödade och många blivit skadade. Vad de flesta kanske inte tänker på är att bombningar som denna sker i Irak varje dag. Denna effekten har media på dig och vi vill bara få dig att tänka på det och inse att en nyhet nödvändigtvis inte är större än någon annan bara för att media sympatiserar med den". Notera att jag inte citerade ordagrant utan försökte skriva som jag minns det. Hur som helst så tyckte jag det var så fruktansvärt bra skrivet. Bara för att 3 amerikaner dör så är det den värsta tragedin på flera år och medan vi blir matad med all denna informationen så dör det 15 oskyldiga, kanske barn, i Irak och det nämns kanske inte ens... Jag testade att googla "boston bombing" och fick se väldigt starka bilder. Så fruktansvärt! Men om man tar ett steg längre och inser att detta är någon människas vardag, fast på andra sidan jorden, så är det svårt att smälta det. Det går bara inte... Ibland har jag bara lust att citera en gammal bråkmakare och säga "America, we don't f-ing care". Jag vill inte verka nonchalant, men jag hoppas du förstår vad jag menar... De skulle bytt plats för en dag, bara en dag.
 
Jaja, nu vänder vi tankarna till något possitivt! Ikväll är det W-T och imorgon är det fredag! Blicka frammåt, gott folk!

RSS 2.0