Eet Shet

Hur flummigt det än låter så väntar jag på att en musiklyssnande apa ska ge mig lite pengar. Med pengarna så ska jag köpa nya högtalare. Nej jag är inte full eller hög, bara förväntansfull.

 

Jag har en sak att säga till alla som är lamslagna av "snökaoset": Går du och gnäller över hur eländigt Sverige är så kan du trösta dig med att saken ligger i dina händer. Antingen flyttar du utomlands så vi övriga inneboende i landet slipper höra/läsa ditt eviga gnäll var eviga dag. För det första så är det skrattretande att det kallas för "Snökaos" när det ligger 2 mm snö på vägarna. För det andra så kan vi människor inte göra något åt det. Så gilla läget och håll käft eller flyttar du till Pakistan så vi slipper dig... Ingen tvingar dig att gå igenom ännu en vinter i detta landet!

 

Det stör mig lite att jag inte har så mycket att skriva här längre. Men eftersom allt går i perioder så kommer väl denna skrivar-koma släppa och allt blir som vanligt igen. Jag vill passa på att tacka alla som dagligen håller ett öga på rOBSCENE trotts de ringa uppdateringarna. Jag saluterar er!

 

Tack

/Rob


Señor, Señor...


FFTG

"Food For The Gods"
Akryl på canvas

Wake... Tired...

Nattvakt på Rikets Sal. Jag kom på att mobilen går att använda som mobilt bredband... Nice! Nu är klockan snart halv 6 och räddningen är nära. Jag har varit vaken i 22 timmar nu. Det kommer nog bli skönt att få sova lite.

 

/Rob


OH YES! IT'S TRUE!



ÄNTLIGEN! Äntligen var det dags för min favoritfilm att komma på Blu-Ray! Denna bilden bör ses som en uppmuntran för alla er läsare att se filmen, speciellt om du inte redan gjort det!

/Rob

RSS 2.0