Bad News

Peter Dolving lämnar The Haunted permanent. Det är en sorgens dag. Tack, Peter, för att jag fick skrika de sista orden i min favoritlåt (99) i din mick på KB. Tack för att en otroligt grym spelning på Malmöfestivalen där ni förpassades från lilla scenen till stortorget. Tack för all sveda och värk er spelning gav mig på Sweden Rock Festival. Det var tidigt på dagen, kallt och regnade... Men det var en konsert att minnas. The Haunted \m/

It's a freakabilly psychout!

Det må vara ett idiotiskt resonemang, men jag tänker såhär... Eller, vi kanske ska ta allt från början istället? Ta till exempel min käre mor som exempel. Hon är (inget illa menat) urdålig på all form av sport. Ett konstaterande jag mestadels grundar på en väldigt enkel fakta: Jag har aldrig sett henne varken springa och/eller utföra en sport i hela mitt 23-åriga liv. Om man bortser från Kubb. Men då kan man ju fråga sig om Kubb verkligen är en sport? Nej, det är det inte. Men även om så vore fallet så behöver man knappast fara omkring i höga hastigheter med hjälp av sina ben. Låt mig komma till saken. Jag gjorde det grova misstaget att spela "Dart" med min mamma en gång för många år sedan. Efter att hon gjort cirka 17 bull-eye på en dryg timme så fick jag slutligen känna mig besegrad.

 

Vad försöker jag då säga med detta? Jo, då hon accepterade inbjudan om att spela en runda dart med mig så väntade jag mig inget sensationellt motstånd och sänkte mina prestationer, psykiskt, innan spelet ens hade börjat. En förödande konsekvens och ett nederlag jag har fått leva med i många år. För när man väl har börjat är det omöjligt att ge full maskin. Nu ska vi inte fokusera på hur vida detta resonermanget bara är ett sätt för mig  att skylla ifrån mig eller ej. Jag vill tro att detta fenomenet exsisterar. Om du tänker efter så finns det säkert något liknande tillfälle i ditt liv som har satt djupa spår eller kanske bara en liten anekdot i ditt minne. Om man i förväg bedömmer motståndet som för svagt eller dåligt så sätter man sig själv på pottan, så att säga. Ta varannan fotbollsmatch som exempel... Tror jag? Jag hatar fotboll.

 

Jag tror det är en naturlig handling att sänka motståndet när motståndaren bedöms vara för... dålig. Men lägg in lite nybörjartur (som min mamma hade) i ekvationen så förändras oddsen radikalt. Till min poäng. Detta är exakt den princip jag skulle tänka på, och i allra högsta grad hoppas på, OM jag någonsin skulle vara tvungen att fightas med en man som har alla fördelar på sin sida. Så som muskler och kunskap inom kampsport. Han skulle betrakta min seniga och sällan solbelysta lågstadie-kropp som en lätt match. Men med hans låga förväntningar och min nybörjar tur så skulle jag nog inte sätta alla mina pengar på den storväxta. För när jag slår på mina crazy-eyes och brister ut i krigsrop så kommer oddsen bli lika onkontrollerade som en förkyld nysning utan några näsdukar... Sen kraschar internet.


...

 

Burn My Shadow


Basket Of Eggs

När jag har tråkigt brukar jag googla. När jag googlar, när jag har tråkigt, hittar jag roliga saker. Exempel på detta är dom kanske dummaste och mest ogenomtänkta internet-adresserna man möjligen skulle kunna använda. Jag trodde först det bara var fake, men det så var faktiskt inte fallet. Låt mig få presentera:

 

1. Pen Island, specialicerade på... pennor? Adress: penisland.net

2. Speed of Art, vad jag kan se så verkar det vara en konstblogg eller något. Adress: speedofart.com

3. Den sista men kanske bästa - Who Represents. Vem representerar vem? ignen aning om vad det här är. Adress: whorepresents.com

 

Trevlig dag på jobbet!


RSS 2.0